FOTO & VIDEO

PRODUKT-FOTOGRAFERING

Billeder siger som bekendt mere end tusinde ord. Derfor er det også vigtigt at dine produktbilleder tager sig godt ud. Det er det første man ser på en webshop, og derfor skal det stå skarpt – og der skal være fokus på detaljerne.
Jeg har et foto-studie, hvor jeg kan håndtere de fleste emner. Store som små. Skal der f.eks. laves hvid baggrund, er det en kæmpe fordel at have de ting der skal fotograferes i studiet. Det sparer tid, og dermed penge.
Dog vil der være emner som er for store eller besværlige at flytte. Derfor tager jeg også gerne ud til produktet, og kan så i efterbehandlingen fjerne baggrund, samt “pynte” på billedet, så det fremstår flot og indbydende.

Hvis du mener at jeg kan hjælpe, så ring til mig på tlf. 22893040
eller skriv på info@onva.dk

IT support og hjælp til virksomheder.

PROFIL-FOTO

Alle kan tage et billede af en bygning. Selv den billigste telefon har indbygget kamera, og på et øjeblik kan du tage et billede af facaden, og smide det på facebook, eller firmaets hjemmeside….skulle man tro.
For helt ærligt – så er det bare ikke godt nok. Der vil altid være små ting som generer øjet, og for at få et lækkert billede, kræver billedet som minimum en tur i redigeringen, hvor der bliver ryddet op i billedet. Og selvom mobilbilleder i dag er gode, så er der stadig langt op til den kvalitet man får fra et proffesionelt kamera, samt de muligheder man har i efterredigeringen.
Jeg kan hjælpe med både billede og redigering – og vi finder sammen ud af hvordan stilen skal være, så det matcher din virksomhed.

Hvis du mener at jeg kan hjælpe, så ring til mig på tlf. 22893040
eller skriv på info@onva.dk

…..

PROFIL- OG PRODUKTVIDEO

Levende billeder fanger opmærksomheden, når man f.eks. scroller facebook-siden igennem, og man kan lynhurtigt få sit budskab ud.
Videoer er også fantastiske som brugermanual, og produktfremvisning.
Det er svært at lave en flot video. Ligesom med billeder, kommer man langt med en telefon. Men der er uendelig langt op til kvaliteten fra et proffesionelt kamera – og specielt ved video, betyder selve redigeringen alt, og kan i høj grad ændre hele udtrykket. Udover videoen, skal der også laves lækker lyd, og måske speakes. Alt det kan jeg også hjælpe med.
 

Hvis du mener at jeg kan hjælpe, så ring til mig på tlf. 22893040
eller skriv på info@onva.dk

ONVA IT support - hjælp til indkøb og opsætning